Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-tilburg.nl


  Mediums in Tilburg kijken in de toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sarina
  Ervaring met medium Sarina
  Lieve Sarina, ik viel weg op 28/3 nog voor ik je kon bedanken. Maar wou toch even laten weten hoe bijzonder ik je vind. Ik kan niet beschrijven hoe uniek, sterk, zuiver en correct jij bent en dingen doorkrijgt. Kippenvel - moment vanaf eerste minuut. Je omschrijft exact wat bij me speelt zonder dat ik ook maar iets meer dan men naam of mijn foto heb laten zien. Ik kan gewoon niet anders dan je geloven en je vertrouwen. Alleen al met je sterke gaves heb je me veel rust gegeven in heel deze situatie.
Ik ga je zeker nog bellen over enkele weken.

Ik hoop dat iedereen deze mooie waardevolle ervaring mag meemaken met je. Je hebt me een heel kostbaar geschenk gegeven hiermee.
Dank je wel.

Veel liefs.




Ervaring van E. met medium Sarina   Ervaring van E. met medium Sarina   Ervaring van E. geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Wat een super fijne reading heb ik van u gekregen. Veel geleerd, alles wat u vertelde klopte. Voor de toekomst geloof ik zeker dat alles uitkomt. Echt een aanrader om te bellen.

Heel erg bedankt. Liefs L .




Ervaring van Anoniem met medium Olivia   Ervaring van Anoniem met medium Olivia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie u bent een betrouwbaar medium. Een topper op deze lijn. U geeft veel vertrouwen in deze tijd. Ik ga u zeker weer bellen.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique het is zo fijn om met jou te praten. Heel vriendelijk je kan echt kracht sturen naar mensen. Vooral je voorspelling ivm de tijdsbepaling zijn zo treffend. Dankjewel.




Ervaring van Inge met medium Monique   Ervaring van Inge met medium Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Zeer aangename man om mee te praten. Heeft ook een goed inzicht op je vragen.




Ervaring van Rita met medium Gazali   Ervaring van Rita met medium Gazali   Ervaring van Rita geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hai dirk, ik had met jou een gesprek en het deed werkelijk deugd om iemand te horen die best wel op de hoogte was van het probleem waar ik mee zit. Heb aandachtig geluisterd, en achteraf beseft dat je heel juist zat. Je raad maakt me minder onzeker over mijn toekomst.




Ervaring van Rammetje met medium Dirk   Ervaring van Rammetje met medium Dirk   Ervaring van Rammetje geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk bedankt voor je mooie voorspellingen. Alles wat je tegen mij hebt gezegd is uitgekomen. Van de verhuizing en dat ik een kleindochter krijg. Super blij ben ik met jou een aanrader.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarina
  Ervaring met medium Sarina
  Lieve Sarina, ik heb je 2 keer gesproken. Je hebt mij veel uitleg gegeven over de foto waar we met z'n 3tjes staan. Ik ben heel, heel blij met de blokkades die je hebt verwijderd. Na ons gesprek heb ik een uur voor me zitten staren en jouw stem steeds gehoord wat je te vertellen had. Een ander was mij helaas voor, daarom jouw niet meer kunnen spreken en bedanken voor je gesprek.

Ik ben echt onder de indruk van je reading. Het is nu de 2 weken afwachten bij mij en daarna de rest.

Heel erg bedankt voor je gesprek uit het diepste van mijn hart.

XXX.




Ervaring van lus met medium Sarina   Ervaring van lus met medium Sarina   Ervaring van lus geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, wat ik in jou apprecieer is dat je me niet langer aan de lijn probeert te houden dan nodig en antwoord op mijn vraag zonder daar andere dingen bij te betrekken. Kort maar krachtig en tools waar ik wat mee kan. Scherp dat je me ook duidelijk maakte dat ik soms verkeerd reageer en andere reacties daardoor krijg dan wat ik initieel hoopte. Ik heb dat in praktijk omgezet en dat levert alleen maar positiviteit op en meer openheid van mijn partner. Bedankt om mij in dit proces te helpen meekijken op de juiste manier en altijd juist. Tot hoors.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Lyndi
  Ervaring met medium Lyndi
  Lyndi zegt gelijk wat er speelt. Moet niet lang nadenken. Zalig als je niet veel moet zeggen en dat de uitleg zo duidelijk is. Ze is een parel op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met medium Lyndi   Ervaring van Anoniem met medium Lyndi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lyndi  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Han wat zie je dingen toch scherp. Bizar gewoon. Je pikt de juiste emotie en energie op en bent heel concreet en consistent. Dank je voor je inzichten heel waardevol.




Ervaring van Anoniem met medium Han   Ervaring van Anoniem met medium Han   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Mathilda u bent een topper.
Alles klopt wat u mij vertelde.
Dank u wel voor de goede reading.
Tot snel weer.




Ervaring van Wilma met medium Mathilda   Ervaring van Wilma met medium Mathilda   Ervaring van Wilma geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Wat een prachtige vrouw is dit, heel empathisch, ze verteld wat ze ziet in chronologische volgorde. Ook de dingen die niet leuk gaan verlopen verteld ze je. Maar dat vind ik heel fijn, je weet waar je aan toe bent. Kortom, pracht medium die met zaken komt waar je echt iets aan hebt en geloof me, ik heb er heel veel gebeld, Odette springt er met kop en schouders bovenuit.




Ervaring van T met medium Odette   Ervaring van T met medium Odette   Ervaring van T geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Sasa
  Ervaring met medium Sasa
  Sasa kan situaties goed beschrijven, invoelen en vooruit kijken. Zeer de moeite waard om te bellen. A.




Ervaring van A. met medium Sasa   Ervaring van A. met medium Sasa   Ervaring van A. geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Lieve Erika, zopas een e-mail consult mogen ontvangen. Bedankt voor eerlijkheid. Onwaarschijnlijk hoe je de situatie aanvoelde en hebt omschreven. Je hebt me echt omver geblazen. Toppertje .




Ervaring van S. met medium Erika   Ervaring van S. met medium Erika   Ervaring van S. geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Lieve Jennifer, wat een mooi, lief mens ben jij, je bent ongelooflijk goed en heel inlevend. Je draait niet rond de pot, rechtaan, rechtdoor zonder te kwetsen. Je hebt mijn situatie heel goed aangevoeld, ongelooflijk sterk van jou. Lieve groetjes, van de vrouw die de moed niet zal verliezen en blijft geloven in de liefde met deze ene speciale man. Bedankt voor jou zuivere reading. Mocht ik de sterren van de hemel kunnen plukken, deed ik dat, want je bent het waard.




Ervaring van Sofie met medium Jennifer   Ervaring van Sofie met medium Jennifer   Ervaring van Sofie geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Roy
  Ervaring met medium Roy
  Dank voor je eerlijke advies, Roy. Ik kan weer opgelucht verder.




Ervaring van Viv met medium Roy   Ervaring van Viv met medium Roy   Ervaring van Viv geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Lieve Noura, je hebt al vele voorspellingen gedaan die ook zijn uitgekomen. Je bent zuiver en krijgt hele specifieke dingen door die voor mij heel belangrijk zijn, in de keuzes die ik maak. Je bent een prettige persoonlijkheid, oprecht en meelevend. Een echte aanrader.




Ervaring van M met medium Noura   Ervaring van M met medium Noura   Ervaring van M geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Tessa
  Ervaring met medium Tessa
  Dag Tessa met mijn dochter en schoonzoon gaat het gelukkig beter zoals u het had gezegd dikke merci want was een beetje in paniek dikke knuffel vanop afstand gr. en tot later.




Ervaring van anoniem met medium Tessa   Ervaring van anoniem met medium Tessa   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Adora, hartelijk dank voor het prettig gesprek waar je kort en duidelijk zaken bevestigde, jij bracht mij ook volledig tot rust
Kreeg veel handvaten om me aan vast te houden
Jij bent een zeer warm en gevoelig persoon
Zeker voor herhaling.




Ervaring van Anoniemtje met medium Adora   Ervaring van Anoniemtje met medium Adora   Ervaring van Anoniemtje geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Ik heb 3 maal al gebeld naar dirk, en iedere keer kwam zijn voorspelling uit. Flo.




Ervaring van Flo met medium Dirk   Ervaring van Flo met medium Dirk   Ervaring van Flo geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, ik heb je vandaag wel een aantal keren gesproken. Je blijft geduldig en je hebt me gerust gesteld. Ik heb zeker duidelijke inzichten gekregen door onze gesprekken. Je bent super goed en de enige op de lijn die de realiteit goed kan weergeven.
Dankjewel lieve Carola. Tot Bellens weer.
Liefs en dikke knuffel M.




Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Zeer mooi consult. Afwachten, maar ik geloof er wel in. Klinkt in ieder geval zeer verhelderend en oprecht ben echt benieuwd.




Ervaring van karo met medium Noura   Ervaring van karo met medium Noura   Ervaring van karo geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Waar moet ik beginnen lieve meneer Sid. Ik heb u nu al een paar keer gebeld en vannacht (over enen of zo was het) belde ik u zelfs helemaal in tranen op zoals u waarschijnlijk nog weet. Was compleet overstuur vanwege iets wat eerder was voorgevallen op de avond. En al na ons 1e gesprek wist u mij wonderbaarlijk te kalmeren en zelfs aan het lachen te maken. Vanwege beltegoed dat al op was heb ik u toen niet eens fatsoenlijk kunnen bedanken dus belde ik u nog eens kort op. Maar ook deze keer was het gesprek naar mijn gevoel veel te vlug afgelopen dus bij deze mijn hartgrondige dank dat ik dankzij u wel rustig kon gaan slapen. U zette me terug in mijn eigen kracht en zei dat ik gewoon moest vertrouwen op die goede afloop die u ook al eerder had gezien. En dat ik mij daarbij door niets of niemand moest laten beinvloeden of onder druk zetten. Prachtig hoe u dat wist te brengen. Zo diplomatiek maar toch kwam de boodschap meer dan duidelijk over bij mij. Ik mag niemand laten beslissen over mijn leven hoe goed bedoeld dan ook. Ik heb het nu echt begrepen hoor. Dus super hartelijk bedankt voor uw geruststelling en troost. Was echt geweldig lief.

Judy.




Ervaring van Judy met medium Sid   Ervaring van Judy met medium Sid   Ervaring van Judy geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Lieve Indy, ik wil je graag bedanken voor ons gesprek het heeft me goed gedaan. Je bent een lief en oprecht Medium die gewoon zegt wat ze ziet. Wat je me vertelde klopte gewoon en stelde me gerust. Ik zal je nog zeker bellen. Liefs, S.




Ervaring van S met medium Indy   Ervaring van S met medium Indy   Ervaring van S geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Zeer verhelderend gesprek. Noura weet direct waar het om draait en hoe je het moet aanpakken. Dank je wel.




Ervaring van Dap met medium Noura   Ervaring van Dap met medium Noura   Ervaring van Dap geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Mooie lieve Adora. Weet jij dat je het lichtpunt bent in deze zware donkere tijd waar we in zitten. Dank je wel dat je me op weg hebt willen helpen door middel van mediteren. En hoe ik dat moet doen. Je hebt me een enorme rust gegeven. Dank je wel, tot snel Tim.




Ervaring van Tim met medium Adora   Ervaring van Tim met medium Adora   Ervaring van Tim geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Zeer fijn persoon, geeft heel duidelijk antwoord. Bel je zeker nog eens. Die van de corona afstand.




Ervaring van Sonia met medium Soraya   Ervaring van Sonia met medium Soraya   Ervaring van Sonia geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Ik bel regelmatig met Desteny met vragen. En ik moet zeggen dat niet lang nadat ik haar om raad heb gevraagd een bevestiging in de vorm van bv een telefoontje of bezoekje krijg. Zij is absoluut een topper die haar vak verstaat.




Ervaring van Ingrid met medium Desteny   Ervaring van Ingrid met medium Desteny   Ervaring van Ingrid geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Tessa
  Ervaring met medium Tessa
  Tessa komt direct to the point, een heel zuiver medium.
Heb ze al meerdere malen gebeld en telkens zijn er meerdere voorspellingen uitgekomen.
Doe zo verder Tessa. Romi.




Ervaring van Romi met medium Tessa   Ervaring van Romi met medium Tessa   Ervaring van Romi geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve kiki, jij bent een echte topper.
Jij bent zeer sterk in invoelen, je omschrijft alles tot in de kleinste detail en je zit er nooit naast. Je verbaast me keer op keer hoe goed je wel bent.




Ervaring van C met medium Kiki   Ervaring van C met medium Kiki   Ervaring van C geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  De verbinding werd verbroken maar ik wil je hartelijk danken voor je wijze worden.




Ervaring van Joziet met medium Petrus   Ervaring van Joziet met medium Petrus   Ervaring van Joziet geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Goeie conversatie gehad, en je weet wel veel. Wat je me vroeg om alles dubbel te checken klopte, er zaten fouten in, dankuwel daarvoor.




Ervaring van Marianne met medium Dirk   Ervaring van Marianne met medium Dirk   Ervaring van Marianne geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Hey Anny, wij kennen elkaar al paar jaar. Je ben ongelofelijk goed. Jouw voorspellingen komen vroeger of later altijd uit. Ik wil je bedanken voor jouw geduld, goede advies, nauwkeurige voorspellingen en veel lachen. Je bent uniek, je weet het. Ik ben die vrouw dat op de liefde wacht. Groeten uit Belgie




Ervaring van anoniem met medium Anny   Ervaring van anoniem met medium Anny   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Friso
  Ervaring met medium Friso
  Bedankt Friso, altijd fijn om je te spreken. Je bent zo goed en bovenal eerlijk. Liefs, S.




Ervaring van S. met medium Friso   Ervaring van S. met medium Friso   Ervaring van S. geplaatst op 24 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Friso  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-tilburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden