Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-tilburg.nl


  Mediums in Tilburg kijken in de toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Ik sprak voor de eerste maal met Shania, ze is een lieve dame die je goede raad geeft. Nu wacht ik tot die belangrijke voorspelling uitkomt, dat zou echt fantastisch zijn. Ik hou je zeker op de hoogte en bellen blijf ik zeker doen. Tot later, Inge.




Ervaring van Inge met medium Shania   Ervaring van Inge met medium Shania   Ervaring van Inge geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  U bent een topper, twee dingen zijn al uitgekomen. Nu afwachten op iets anders dat u heeft gezegd, dat zou voor mij heel mooi zijn als dat uit zou komen. Ik laat het u weten. Lieve groet.




Ervaring van Monica met medium Petra   Ervaring van Monica met medium Petra   Ervaring van Monica geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Ze had gelijk. Met alles. Toen mijn moeder doorkwam en begon over de ring stond ik paf en heb 'm omgedaan. Meteen daarna heb ik m'n moeder weer gevoeld en gezien. Wat een bijzonder iets. Dank je wel.




Ervaring van Vrouw met medium Qikyra   Ervaring van Vrouw met medium Qikyra   Ervaring van Vrouw geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve lieve der .zo heerlijk om f met je te praten .je ben echt een schat zo eerlijk en lief .je blijft ook zo relax .en elke keer gebeurd er weer iets zo als jij het zegt echt toppie. Maar daar buiten ben je echt mijn toppertje dikke kus .




Ervaring van Mir met medium Derya   Ervaring van Mir met medium Derya   Ervaring van Mir geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunther. Jouw eerste woorden waren er al meteen op. Je kon de situatie helemaal beschrijven. Je bent een krak in jouw vak. Ik wens jou nog heel veel succes toe. Liefs.




Ervaring van Annce met medium Gunter   Ervaring van Annce met medium Gunter   Ervaring van Annce geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Lilith heeft me wederom een aantal dingen verteld en daarbij goede raad gegeven over hoe ik de situatie het beste kan benaderen. Ze geeft me inzicht en kan bijzonder goed noden aanvoelen. Een aangename babbel die goed doet, alsof je met een goede vriendin belt.




Ervaring van Sarah met medium Lilith   Ervaring van Sarah met medium Lilith   Ervaring van Sarah geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Victory
  Ervaring met medium Victory
  Dank je wel. Wow je hebt met mijn moeder gechanneld en het klopte.




Ervaring van Mary met medium Victory   Ervaring van Mary met medium Victory   Ervaring van Mary geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met medium Julie
  Ervaring met medium Julie
  Julie is erg goed. Ze is snel en heeft het eigenlijk altijd bij het juist eind. Chapeau.




Ervaring van Tineke met medium Julie   Ervaring van Tineke met medium Julie   Ervaring van Tineke geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Julie  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Beste Lineke ik kan elke keer bij u terecht. Met veel geduld blijf je me bijstaan een aanwinst voor de lijn. Dikke knuffel f.




Ervaring van F met medium Lineke   Ervaring van F met medium Lineke   Ervaring van F geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Lieve Johan, mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Sorry als ik aan je twijfel wanneer je tegen mij dingen voorspelt. Tot nu toe heb je het altijd maar echt altijd bij het rechte eind gehad ondanks hoe ongeloofgelijk het allemaal klonk. Ondanks mijn onzekerheden heb ik alle vertrouwen in wat je zegt. Groetjes E.




Ervaring van E met medium Johan   Ervaring van E met medium Johan   Ervaring van E geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Qikyra, is echt geweldig. Ze weet alles zo goed te vertellen. Alles klopt wat ze zegt. Aanrader voor deze lijn.




Ervaring van Yvonne met medium Qikyra   Ervaring van Yvonne met medium Qikyra   Ervaring van Yvonne geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina, bedankt voor je geduld en inzichten. Je blijft geduldig en lief.
Bovendien komen jouw voorspellingen uit.
Bedankt en liefs van mij.




Ervaring van Lieve met medium Salina   Ervaring van Lieve met medium Salina   Ervaring van Lieve geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Ik heb Mina gisteren voor de 2e keer gesproken en zij zegt dingen die ze niet kan weten. Ook houdt ze je niet onnodig lang aan de lijn wat ook erg fijn is.
Ik vind Mina zeer goed en zij behoort wat mij betreft tot de besten van deze lijn, want haar voorspellingen komen uit.

Lieve groetjes van C.




Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina, je voorspellingen zijn weer uitgekomen. Dingen die je 8 maanden gelden hebt voorspeld komen nu uit. Zo als altijd. Hartelijk dank dikke kus van J.




Ervaring van J met medium Salina   Ervaring van J met medium Salina   Ervaring van J geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Antonia, ben je heel dankbaar voor de nieuwe inzichten die je me gegeven hebt. Het is zeer bijzonder en eervol dat je met mij wil meegaan om goede dingen te bekomen in het leven. Je bent echt een fantastische leermeester.




Ervaring van A.S met medium Antonia   Ervaring van A.S met medium Antonia   Ervaring van A.S geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Iris
  Ervaring met medium Iris
  Heel erg bedank voor de mooie legging en de duidelijke en fijne uitleg. Ben u heel erg dankbaar. Alles klopte.

Liefs L.




Ervaring van Anoniem met medium Iris   Ervaring van Anoniem met medium Iris   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Iris  


Ervaringen van bezoekers met medium Annick
  Ervaring met medium Annick
  Hi Annick. Dank opnieuw voor het gesprek net, helaas weinig tegoed. Het gesprek over mijn zoon heeft mij erg goed gedaan en was idd iets waar ik mij onbewust zorgen over maakte. Heel veel helderheid en kan dit goed plaatsen. Ik kan nu met een gerust gevoel samen met hem het aankomende volgend schooljaar beginnen. Was fijn om met je te praten en ik stuur je morgen een berichtje. Dank nogmaals. Groeten.




Ervaring van Rita met medium Annick   Ervaring van Rita met medium Annick   Ervaring van Rita geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena had maar 1 vraag nodig waar ze heel de huidige situatie uit kon opmaken. Opmerkelijk. Zij praat ook met een openheid die verfrissend is maar nooit gemeen. Ik ben onder de indruk en tevreden.




Ervaring van Sarah met medium Exena   Ervaring van Sarah met medium Exena   Ervaring van Sarah geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Lieve Sanne, wat een heerlijk mens ben je ik was zo down maar jij trok me terug in mijn energie, door met me te praten alleen al, was lang geleden dat ik me zo goed voelde, en ook de dingen noemde waarom ik me zo voelde, super ik vond het magisch. Dank dank dank Frans.




Ervaring van Frans met medium Sanne   Ervaring van Frans met medium Sanne   Ervaring van Frans geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Wat een eerlijke man ben je doorziet alles perfect snelle prater en voelt alles haarfijn aan.
Spijker op zijn kop .dank je wel kreeg eigenlijk de bevestiging die ik diep in mijn hart al wist.
Een echte aanrader dus.dank.je wel voor dit verhelderend gesprek.




Ervaring van Sonja met medium Han   Ervaring van Sonja met medium Han   Ervaring van Sonja geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Iris
  Ervaring met medium Iris
  Iris, je zat helemaal goed, toppie.
Ik wacht je voorspelling af :-)).




Ervaring van Me met medium Iris   Ervaring van Me met medium Iris   Ervaring van Me geplaatst op 20 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Iris  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga. Eindelijk na al die tijd zijn we: laten we zeggen een klein stapje vooruit gegaan. Maar ja nu de rest nog. Wat zijn de gesprekken tussen ons altijd fijn oprecht gezellig en wat kunnen we lachen samen. Duizend maal dank voor je luisterend oor Olga is nog steeds de beste.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya, ik ben echt super blij dat ik je gister weer heb gesproken. Je vertelde weer iets wat je niet kon weten over het bezoek. Al bijna 5 jaar sleep je me erdoorheen als ik het moeilijk heb. Super bedankt voor jouw mooie inzichten die helemaal kloppen met mijn gevoel en tot nu toe vaak uitgekomen zijn. Dank je wel. Heel veel liefs.




Ervaring van . met medium Derya   Ervaring van . met medium Derya   Ervaring van . geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Bedankt Roos voor het gesprek van daarjuist.Ik viel weg,maar kan de dingen plaatsen van wat je zei.




Ervaring van X met medium Roos   Ervaring van X met medium Roos   Ervaring van X geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Nu een aantal keren gesproken. Wat een geweldige consulten heb ik gekregen. Echt een aanrader. Hartelijk bedankt lieve Tinneke. Veel liefs van B .




Ervaring van B met medium Tinneke   Ervaring van B met medium Tinneke   Ervaring van B geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Dank voor je mooie adviezen van zojuist Brya. Helaas werd de verbinding abrupt verbroken (ik werd zelf gebeld), dus bij deze: bedankt, ik heb heel veel aan je gesprek gehad en voel me super opgelucht nu. Je weet precies de juiste snaar te raken.




Ervaring van Annemijn met medium Brya   Ervaring van Annemijn met medium Brya   Ervaring van Annemijn geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Mijn allerliefste Amber,

Ik wist het even niet meer en worstelt dan met zoveel vragen. Maar jij weet wel antwoord en weet mij weer gerust te stellen. Altijd oprecht en eerlijk ben jij. Jij bent mijn derde oog. Jij bent met een reden in mijn leven gekomen. Wat ben ik blij met jou Amber. Ik hoop in de toekomst jou persoonlijk te mogen begroeten. Lieve schat jij bent een heel fijn persoon en je helpt heel graag. Dankjewel weer en ik kijk naar uit naar onze volgende gesprek.

Lieve groetjes,

Maureen

.




Ervaring van Amber met medium Amber   Ervaring van Amber met medium Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Dank u Yuorah voor alles na lang wachten (voor mij toch :-) ) is je voorspelling eindelijk uitgekomen. toen ik mijn hoop kwijt was trok je me er altijd door. dank u voor alles xxx.




Ervaring van jiska met medium Yuorah   Ervaring van jiska met medium Yuorah   Ervaring van jiska geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Dank je Sanne voor vanmorgen. Je zei dat eea niet ver weg lag. En kon veel uit de kaarten halen, waaronder zijn onvolwassen zeg maar kinderachtige gedrag. Ik ben erg benieuwd en jou je op de hoogte. Fijne vakantie alvast.




Ervaring van S met medium Sanne   Ervaring van S met medium Sanne   Ervaring van S geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  Vanavond heb ik Britta gespoken, helder, duidelijk en een fantastische aanrader op de lijn. bedankt lieve Britta. jij bevestigde alles zonder vragen te stellen xxxx.


Joyce.




Ervaring van Joyce met medium Britta   Ervaring van Joyce met medium Britta   Ervaring van Joyce geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Al zo vaak gesproken.super goed hoe juist zij dingen ziet.voelt.wowww.




Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  whauw, een zeer fijn motiverend, warm en oprecht gesprek.
Duidelijke beelden kwamen door, die ook overeen kwamen met de waarheid zoals die is. dit was voor mij verbluffend en verhelderend.
dank u.




Ervaring van karolien met medium Shiloh   Ervaring van karolien met medium Shiloh   Ervaring van karolien geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Erica is goed, ik heb haar een drietal dagen geleden gesproken. en het was terug hetzelfde dat ze zei als een half jaar geleden,.




Ervaring van alice met medium Erika   Ervaring van alice met medium Erika   Ervaring van alice geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Jayna
  Ervaring met medium Jayna
  Ik wil je heel erg bedanken Jayna . je bent een goed invoelend persoon . super bedankt top .




Ervaring van Chr met medium Jayna   Ervaring van Chr met medium Jayna   Ervaring van Chr geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jayna  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  In 1 woord wauwww. Kort en krachtig, duidelijk en goed met tijd, dankjewel Zoe.




Ervaring van Sel met medium Zoe   Ervaring van Sel met medium Zoe   Ervaring van Sel geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-tilburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden